Jégkorong

2023.09.16. 10:53

Novotny szerezte a mindent eldöntő találatot – videóval

A DEAC hokicsapata ismét nyerni tudott a szintén Erste Ligában szereplő FEHA csapata ellen.

Haon.hu

A debreceni hokisok legyőzték a FEHA gárdáját

Forrás: deac.hu

Másfél héttel ezelőtt a DEAC hazai környezetben 2-1-re legyőzte a FEHA19 gárdáját felkészülési mérkőzésen, a két csapat pénteken este ismét összecsapott egymással, ezúttal Székesfehérváron, az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

A DEAC kapuját Szeles Martin őrizte. A kezdeti kiegyenlített játék után a hazaiak a 10. percben megszerezték a vezetést, amikor Csollák balról továbbította a korongot az üresen álló Bogesichez, aki a hálóba lőtt – számoltak be róla a klub honlapján.

A végén nyerték meg

A második játékrészben emberhátrányban sikerült egyenlíteni a debrecenieknek: Rivera passza után Usnyev került nagy helyzetbe, és nem is hibázott. Alig négy perccel később ismét a fehérváriaknál volt az előny, ugyanis Ambrus vezethette egyedül a kapura a játékszert, és higgadtan értékesítette a ziccert.

Az utolsó harmadban a FEHA a saját térfelén elvesztett egy korongot, amire Nick Rivera csapott le, és be is lőtte Márkus mögé, 2-2-re módosítva ezzel az állást. A mindent eldöntő találatot Novotny szerezte az 57. percben, így a DEAC jégkorongcsapata a második FEHA19 elleni felkészülési mérkőzését is győztesen zárta.

Edzőmérkőzés
FEHA19–DEAC 2-3 (1-0, 1-1, 0-2)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában