Futsal

2023.09.04. 22:18

Nagy-este, hozta a kötelezőt az MVFC

A berettyóújfaluiak pénteken csúcsrangadón fogadják a Haladást.

Molnár Szilárd

Nagy Dániel (balra) szerezte az MVFC Berettyóújfalu harmadik gólját

Forrás: Czinege Melinda

Hozta a kötelezőt az MVFC Berettyóújfalu, miután idegenben 3–1-re legyőzte a Magyar Futsal Akadémia gárdáját a futsal NB I. 4. fordulójában hétfőn este. Az újfaluiak Rafinha tlálatával vezettek a 14. percben, melyet Szabó Bence egyenlített ki a félidő előtt. Fordulás után a válogatott Nagy Imre ágyúzott a hazaiak kapujába, majd Nagy Dániel tett pontot a mérkőzésre a 32. minutumban.

Nem lesz sok ideje pihenni Trencsényi János tanítványainak, hiszen csúcsrangadón a regnáló bajnok Haladást fogadják a Pálfi István Rendezvénycsarnokban pénteken 18.30-tól.

A tények
Férfi futsal NB I., 4. forduló
Magyar Futsal Akadémia–MVFC Berettyóújfalu 1–3 (1–1)
Budapest, Sport11 Sport és Szabadidőközpont. Vezette: Wittner (Kovács G., Ibriksz)
Magyar Futsal Akadémia: Boldizsár - Módly, Dunai, Tarpai, Lőrincz. Cserék: Gaylhoffer, Szabó D., Véghelyi, Boznánszky, Fábián, Vas, Szabó B., Bokor, Steiner. Vezetőedző: Boznánszky Gábor
MVFC Berettyóújfalu: Mezei - Erdei, Rábl, Nagy K., Szabó P. Cserék: Mező, Korcsmáros, Erdei Sz., Nagy I., Daróczi, Magyari, Nagy D., Rafinha, Duró. Vezetőedző: Trencsényi János
Gól: 0–1 Rafinha (14.), 1–1 Szabó B. (17.), 1–2 Nagy I. (26.), 1–3 Nagy D.(32.)


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában