Újabb legenda mesél

2023.09.12. 08:25

„Bandi bá” fog sztorizgatni a Víztoronyban

Újabb állomásához érkezik a Piros-Fehér Történetek, ezúttal a DVSC méltán híres, legendás trénerét lehet majd faggatni.

Haon.hu

Herczeg András lesz a legújabb vendég

Forrás: Napló-archív

Fotó: Matey István

Az Ultras Debrecen és a Loki Szurkolók Egyesületének közös szervezésében megvalósuló Piros-Fehér Történetek névre keresztelt beszélgetős est ötödik állomásához érkezik, a legújabb „felvonásban” Herczeg András, a Loki legendás edzője, a DVSC Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója lesz a vendég szeptember 21-én, csütörtökön 18.30-tól a Nagyerdei Víztoronyban. 

„Beszélgetünk a pályafutásáról játékosként, a DVSC múltjáról, a megismételhetetlen első bajnoki címről, a fantasztikus BL és EL csoportkörről, az utánpótláskérdésről, akadémiákról valamint a magyar futballról minden mennyiségben. De ne aggódjon senki, remek és humoros anekdoták is színesítik majd a programot!” – ígérik a szervezők Facebook-oldalukon.

A sorozatot Igor Bogdanovics nyitotta, aztán Böőr Zoltán jutott szóhoz, Bernáth Csaba, Kiss Zoltán és Szabó János is szerepelt már a meghívottak között, legutóbb pedig Varga Józsefet, Bódi Ádámot és Bárány Donátot faggathatták a drukkerek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában