DVSC kézilabda

2023.09.22. 11:27

Dicsőségfalat avatnak a Hódosban

A német bajnok Bietigheim elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen avatja a DVSC Schaeffler a klub halhatatlanjainak tiszteletére készített dicsőségfalat.

Haon.hu

Forrás: DVSC Schaeffler

„A DVSC Kézilabda Család Halhatatlanjai”. Ez a felirat olvasható a klub dicsőségfalán, amit a Hódos Imre Rendezvénycsarnok Baksay utca felőli folyosóján, a B-szektor mögött lehet megtekinteni – áll a klub közleményében. A legsikeresebb csapatok, illetve azok a játékosok, edzők és a klubhoz közel álló személyek kaptak helyet rajta, akik a legtöbbet tették a DVSC Kézilabda Családért. Az edzők között ott van természetesen az 1955-ös bajnokcsapat trénere, Bokor Ferenc, de a 87-es bajnokcsapatot vezető és többszörös Magyar Kupa-győztes Komáromi házaspár, valamint az EHF Kupa-specialista Köstner Vilmos is. A 12 kiválasztott játékos között megtalálható a klubbal mindent megnyerő Csapó Erika és Jeddi Mária neve, de például Szántó Anna, Szilágyi Katalin, Szűcs Gabriella, Nyilas Tünde és a tragikus balesetben elhunyt törzsszurkoló, Komáromi Gábor is felkerült a halhatatlanok dicsőségfalára.

Akik nem csak a neveket, de magukat a legendás játékosokat is szeretnék látni, a vasárnapi mérkőzés előtt 13 óra 15 perctől dicsőségfal avatásán megtehetik azt. A szurkolóknak lehetőségük lesz arra, hogy találkozzanak és beszélgessenek is a korábbi játékosokkal. A mérkőzés szünetében pedig, kisebb ünnepség keretében egy „A DVSC Kézilabda Család Halhatatlanja” felirattal ellátott emlékplakettet ad át a Loki valamennyi megjelent játékosnak a pályán, hogy a régi nagy csaták színhelyén, saját közönségük előtt, méltó módon legyenek köszöntve.

A DVSC KÉZILABDA CSALÁD HALHATATLANJAI

Borók Rita, Csapó Erika, Irina Szamozvanova, Jeddi Mária, Medgyessyné Sáfi Márta, Nagy Zsuzsa, Nyilas Tünde, Szántó Anna, Szilágyi Katalin, Szűcs Gabriella, Tóth Ildikó, Tóth Rózsa.

Bokor Ferenc, Komáromi Ákos, Komáromi Ákosné, Köstner Vilmos, Komáromi Gábor.

CSAPATOK

Az 1955-ös bajnokcsapat, az 1985-ös Magyar Kupa-győztes csapat, az 1987-es bajnokcsapat, az 1987-es Magyar Kupa-győztes csapat, az 1989-es Magyar Kupa-győztes csapat, az 1990-es Magyar Kupa-győztes csapat, az 1991-es Magyar Kupa-győztes csapat, az 1995-ös EHF Kupa-győztes csapat, az 1996-os EHF Kupa-győztes csapat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában