Kézilabda

2023.09.14. 10:16

Harmadik győzelmükre készülnek a debreceni akadémisták

Győrvári Viktor együttese Orosházán lép pályára.

Haon.hu

A cívisvárosi lányok a győzelemért lépnek pályára az Orosháza otthonában

Forrás: DVSC Kézilabda Akadémia-archív

Két győztes találkozóval a háta mögött immáron harmadik győzelmét szeretné megszerezni a bajnokságban Győrvári Viktor együtteseírta a dvsckezilabdaakademia.hu. 

Az akadémisták előbb Hajdúnánáson nyertek meggyőző fölénnyel, majd következett egy szorosabb találkozó a jól kézilabdázó Vasas ellen. Érdekesség, hogy mindkét összecsapáson 40-40 gólt szereztek a debreceniek. Az Orosháza eddig csak egy mérkőzést játszott, és bizony megszorongatta a Vasast idegenben, ráadásul az elmúlt években nem volt egyszerű dolga a lányoknak az orosházi sportcsarnokban. 

Nem lesz egyszerű 

Az U17-esek is két győzelemmel indították a szezont, ám az elmondható, hogy mindkét mérkőzés nehezen indult. A Hajdúnánás ellen csupán három találat volt a különbség a félidőben, a Vasas ellen négy. Az Orosháza az első fordulóban jelentős verésbe szaladt bele a Vasas otthonában (49-18), majd hazai pályán győzte le az Algyőt 29-28-ra. Orosházán egyértelműen az célja a debrecenieknek, hogy jelentősebb különbséggel győzzék le a házigazdákat. 

Az Orosházi NKC–DVSC Schaeffler U17-es első osztályú bajnoki találkozó pénteken 14:30-kor, az U19-esek mérkőzése 16:30-kor kezdődik. Mindkét összecsapás helyszíne az orosházi Városi Sportcsarnok. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában