Kézilabda

2023.08.12. 13:02

Az újabb megbeszélés sem hozott egyezséget, az ultrák távol maradnak

A szurkolók kitartanak döntésük mellett, viszont jó hír, hogy a játékosokkal való jó viszonyuk így is megmarad.

Haon.hu

A szurkolók kitartanak döntésük mellett

Forrás: Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

Újabb közleménnyel jelentkezett az Ultras Debrecen Facebook-oldalán. Szűk egy hónappal ezelőtt jelentette be a szurkolói csoport, hogy mivel a Hódos ülésrendjének módosítása miatt kialakult nézeteltérést nem tudták rendezni a DVSC Kézilabda Kft. vezetésével, azt a döntést hozták, miszerint határozatlan ideig nem látogatják a DVSC női kézilabda-mérkőzéseit. Erre a Loki is reagált akkor, cáfolták, hogy ne egyeztettek volna a drukkerekkel a bevezetett módosításokat megelőzően.

Eredménytelenül zárult

Most kiderült, azóta újból találkoztak a felek, de továbbra sincs egyetértés, így az ultrák kitartanak döntésük mellett. Az viszont jó hír, hogy a szurkolók, illetve a kézis lányok közötti jó kapcsolat a történtek ellenére is megmarad.

„Távolmaradásunkat a kézilabda meccsektől, legnagyobb sajnálatunkra, de továbbra is fenntartjuk. 

Az elmúlt hetekben történt egy találkozó a DVSC női kézilabda csapatának vezetőivel és játékosaival, amely sajnos ismét eredménytelenül zárult. A vezetőség és köztünk elhangzottakat nehezen tűrné el a nyomdafesték, így inkább nem osztanánk meg részleteket. 

A beszélgetés második fele, ahol már csak a játékosok és a szurkolók voltak jelen viszont annál barátibb és szeretetteljesebb hangvételben zajlott. Sajnáljuk a lányokat, tudjuk, hogy ennek a helyzetnek ők a legnagyobb elszenvedői. Szerencsére ők megértették az álláspontunkat, a jó kapcsolat velük továbbra is megmarad.

A továbbiakban pedig csak remélni tudjuk, hogy egyszer a döntéshozók is normálisan állnak majd a szurkolókhoz és visszatérhetünk a Hódosba.

Végezetül szeretnénk reagálni a vezetőség cinikus utalgatására. Természetesen ők is tudják, hogy ez a gyanúsítgatás volt az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban. Ezzel a lépéssel sokadjára tették egyértelművé, hogy nem akarnak minket viszontlátni a csarnokban. ” – áll a közleményükben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában