Kézilabda

2023.08.23. 18:45

Megszorongatta a Fradit a Loki

Vámos Petra hetet vágott a zöld-fehéreknek, akik három góllal bizonyultak jobbnak.

Haon.hu

Vámos Petra hét gólig jutott

Forrás: Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

Utolsó felkészülési mérkőzésén is túl van a DVSC Schaeffler együttese: Szilágyi Zoltán tanítványai az Elek Gyula Arénába vizitáltak szerdán délután, ahol az FTC-vel mérkőztek meg. A fradi.hu beszámolója szerint sokan látogattak ki a csarnokba, jó fél ház volt, amikor útjára indult a labda. 

A hazaiak már korán előnybe kerültek, és bár meglépni nem tudtak, a szünetre is tartották fórjukat, 15–13-as állásnál fordultak a felek. A folytatásban is potyogtak a gólok, a hajrában feljött egy találatra a Loki, egyenlíteni azonban nem sikerült, a fővárosiak végül 31–28-ra húzták be a meccset. A debreceniek közül ezúttal Vámos Petra bizonyult a legeredményesebbnek, hétszer talált be.

A debreceniek múlt héten tornagyőzelemnek örülhettek a hazai rendezésű DVSC Schaeffler Kupában.

A DVSC szeptember elsején kezdi meg a szereplését a női kézilabda NB I. új szezonjában, méghozzá a Fehérvár otthonában. 

 

Felkészülési mérkőzés
FTC-Rail Cargo Hungaria–DVSC Schaeffler 31-28 (15-13)
Elek Gyula Aréna, 500 néző
DVSC: Gabriel – Töpfner, Planéta 3, Vámos P. 7, Füzi-Tóvizi 2, Kácsor 3, Petrus 3. Csere: Bartulovic (kapus), E. Johansson, Haggerty 2, Jovovics 3, Csernyánszki 1, M. Costa 2, Vámos M. 2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában