Debreceni VSC

2023.08.02. 14:47

Felhívás a Loki-ultrák részéről a szurkolótársak felé

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

A Debreceni VSC labdarúgócsapata hatalmas mérföldkőhöz érkezik csütörtökön este, hiszen a 100. nemzetközi mérkőzését játssza. Este 21 órától az örmény Alashkert lesz a vendég a Nagyerdei Stadionban, az odavágón 1–0-ra nyert a Loki, tehát előnyből várhatja a kezdő sípszót. A játékosokon kívül természetesen az ultrák is nagy erőkkel készülnek az összecsapásra, akik az Ultras Debrecen Facebook-oldalán keresztül intéztek felhívást szurkolótársaik felé.

„Történelmi pillanathoz érkeztünk, hisz csütörtök este játsszuk a 100. nemzetközi mérkőzésünket. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy milyen fontos is a csapat támogatása. Az Alashkert elleni visszavágón mindenkire szükségünk van, hogy pokoli hangulatot teremtve kivívjuk a továbbjutást! A Komáromi Gábor szektort fehérbe öltöztetjük és 90 percen keresztül kötelező a szurkolás! A fentieken túl vegyétek figyelembe, hogy a szektor első két sorában a csoportok tagjai foglalnak helyet, azokat tehát hagyjátok szabadon! És ismételjük, a dresscode ezúttal: FEHÉR!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában