Labdarúgás

2023.08.16. 15:05

Elbizakodott a Rapid, nehogy ráfázzon, mint a Fradi – frissítve!

Orosz Krisztofer

Forrás: NS-archív

Csütörtökön ismét pályára lép a DVSC, hiszen a Rapid Wien látogat Debrecenbe az Európa Konferencia-Liga harmadik selejtezőfordulójának visszavágóján. Az első összecsapás 0-0-s döntetlent hozott, így ugyanonnan folytatják a felek, ahonnan elkezdték. 

Nem tanulnak a hibákból? 

Sokan emlékezhetnek, amikor a Ferencváros a feröeri KÍ Klaksvik ellen játszott a Bajnokok Ligája első selejtezőjében, s a zöld-fehérek hangot adva magabiztosságuknak Facebook-oldalukon olyan posztokat tettek közzé amelyben így fogalmaztak: „Ezen a héten fogunk továbbjutni a Bajnokok-Ligájába vagy a Hacken lesz az ellenfelünk a második fordulóban, mert biztosan továbbjutunk a következő fordulóba”. A nagyképűség eredménye az lett, hogy a feröeri fél amatőr együttes 3-0-s összesítéssel búcsúztatta a kiemelt Fradit, s azóta is kapják a zrikát a magyarok. 

Úgy tűnik, a Rapid Wien is ebbe a hibába eshet, hiszen a visszavágó előtt meglehetősen nagyképűen fogalmaztak. –  Két nap múlva Debrecenben továbbjutunk a rájátszásba – szerepel a klub közlésében. (*)

Nem tudni, mire gondolhatott a „költő”, de biztosan lesz ehhez egy-két szava Dzsudzsák Balázséknak is.

(*) Frissítés: a bejegyzést eredetileg kiszúró Trollfocit, ahogyan minket is, a Facebook automatikus fordítója tréfált meg. A Rapid eredeti posztjának lényege mindössze annyi, hogy két nap múlva Debrecenben meccselnek a rájátszásért, szóval pánikra semmi ok, itt maximum az algoritmus volt egy kicsit nagyképű, nem az osztrák klub.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában