Tenisz

2023.07.24. 09:49

Marozsán Fábián: „Mindent kiadtam magamból”

A HSE sportolójának a vereség ellenére is van oka az örömre.

Orosz Krisztofer

Matozsán Fábián

Forrás: Napló-archív

A címvédő állította meg Marozsán Fábiánt a trieszti Challenger-torna vasárnapi elődöntőjében, de a magyar teniszező így is karriercsúcsot döntött hétfőn a világranglistán. A 23 éves játékos 3:6, 7:5, 6:2-re kapott ki a tavalyi győztes olasz Francesco Passarótól a négy között. Többek között azért is bosszankodhatott a fiatal sportoló, mert amikor pénteken félbeszakadt a találkozó, magabiztos előnnyel vezetett, ám a szombat esti folytatás után valami megtört, s előnyről elveszítette a meccset. 

 

Fájdalmas vereség 

A HSE teniszezője Instagram-sztorijában csalódottan üzent követőinek vasárnap – Fájdalmas vereséget szenvedtem ma. Nehéz körülmények voltak a tornán, bárcsak befejezhettem volna a meccset szombaton, de sajnos nem égett a lámpa a centerpályán. 

Mindent kiadtam magamból, amit csak tudtam. A következő állomásom Umagban lesz, ahol Cerundolo ellen igyekszem a legjobbamat nyújtani.

 Köszönöm szépen mindenkinek, aki mellettem volt és támogatott – fogalmazott a tehetséges teniszező. 

Sokáig tehát nem szomorkodhat a hajdúszoboszlói sportoló, már Horvátországban bizonyíthat az ATP-tornán induló Marozsán (93.) a trieszti elődöntővel karrierje legjobbjaként hétfőtől 87. lesz a világranglistán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában