Úszás

2023.07.27. 12:06

Kapás Boglárka: Nem így szoktam versenyezni

A debreceni születésű úszó csalódottan üzent követőinek.

Orosz Krisztofer

Budapest 20220519 Úszás edzés Fotó Nemzeti Sport Árvai Károly A képen: Kapás Boglárka

Forrás: NS-archív

Mint ismert, Kapás Boglárka szerdán azért ugrott a fukokai medencébe, hogy 200 méter pillangón kvalifikálja magát a versenyszám döntőjébe. A várakozások ellenére a finálé nem jött össze a debreceni kötődésű klasszisnak, aki futamában az utolsó, összesítésben pedig a 13. lett. 

Erőt gyűjtene 

Nem kell különösebben ecsetelni, hogy miképpen élte meg a Japán vizes világbajnokság elődöntőjének eredményét Kapás Boglárka. Érthető tehát, hogy kissé csalódottan üzent követőinek Instagram-bejegyzésében, amelyben a rosszul sikerült futam után is megköszönte rajongói biztatását. – A 13. helyen zártam ezt a vb-t, amiből mindenképp tanulni kell. Ez nem én voltam, én nem így szoktam versenyezni, és bár mélyről indultam és mondhatni a poklot is megjártam az elmúlt két és fél évben, még mindig van előttem egy emelkedő az olimpiáig amihez sok erőt kell gyűjtenem. Nektek pedig köszönöm, hogy velem vagytok – fogalmazott. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában