Csapatépítés

2023.07.16. 12:04

A szórakozásra is jut egy kis idejük Dzsudzsák Balázséknak

Szemmel láthatóan jól érezték magukat a lokisták, akik Gleinkerseeben kapcsolódtak ki.

Haon.hu

Csapatépítőn vettek részt a lokisták

Forrás: dvsc.hu

Mint ismert, ausztriai edzőtáborban hangolnak a Loki labdarúgói az előttük álló kihívásokra. A programban edzések és tetszmérkőzések szerepelnek jobbára, azonban ezek mellett egy kis csapatépítésre is jutott idejük a sportolóknak. 

A klub honlapján tettek közzé egy galériát, a játékosok Gleinkerseeben jártak, ahol a különböző vizes programok mellett golfozásra is volt lehetőségük. A képek tanúsága szerint a lokisták élvezték egymás társaságát, és a kikapcsolódást.

Bévárdi Zsombor, a piros-fehérek középpályása korábban lapunknak elmondta, eddig is remek volt a gárda tagjai között a kapcsolat, ettől függetlenül ez a külön program is biztosan tovább építette a kiváló viszonyt.

A DVSC csapata már három felkészülési találkozót is vívott Ausztriában: elsőként 1–0-s vereséget szenvedtek a cívisvárosiak a Wolfsberger gárdájától, majd 4–1-re verték a Ried együttesét, a Linztől pedig 4–2-re kaptak ki. A tervek szerint kedden a TSV St. Johann, míg szerdán az Al Shabab FC ellen lépnek pályára Szrdjan Blagojevics tanítványai.

Megyeri Balázs, Dzsudzsák Balázs, DVSC
Megyeri Balázs és Dzsudzsák Balázs ütögetett is egy kicsit
Forrás: dvsc.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában