Salakmotor

2023.06.17. 15:43

Kovács Roland újra versenyben

A Matija Gubec Stadionban megrendezendő derbin 13 ország 16 vaspapucsosa küzd a helyezésekért.

Kovács Roland is indul

Fotó: Boros Norbert

Hároméves kihagyást követően a szlovéniai Krskóban újra megrendezik a salakmotoros Aranyjel elnevezésű meghívásos viadalt, s a hozzá kapcsolódó Franc Babič Kupát a hétvégén. 

A vasárnap 17 órakor kezdődő esemény immár a 38. lesz a sorban, s az utolsó napokban egy magyar versenyző, Kovács Roland is meghívást kapott a viadalra.

Az előzetes startlista két nappal a verseny előtt változott, ugyanis a lengyel Krystian Pieszczek és a finn Antti Vuolas visszamondta a szereplést, helyettük a korábbi Grand Prix-s Grzegorz Walasek és a SpeedWolf Debrecen salakszórója, Kovács Roland került az indulók közé.

Kiegyensúlyozott mezőny

A Matija Gubec Stadionban megrendezendő derbin 13 ország 16 vaspapucsosa küzd a helyezésekért, az Aranyjel legjobb pilótái harcolnak majd a Franc Babič Kupáért. 

A mezőny kiegyensúlyozottnak mondható, érdemes lesz odafigyelni a lengyelekre, Jakub Jamrógra és Walasekre, a dán Bastian Borkéra, a szlovén Nick Skorjára, a lett Olegs Mihailovsra, a mindössze 16 éves cseh Adam Bednarra, az olasz színekben versenyző Nicolas Covattira, valamint az ausztrál Fraser Bowesra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában