Futsal

2023.05.15. 20:42

Sokgólos meccsen verte az Újfalu a DEAC-ot

Trencsényi János alakulata 6–3-ra győzött hazai pályán a debreceniekkel szemben.

Matheus mesterhármasig jutott

Forrás: Napló-archív

Fotó: KISS ANNAMARIE

Újra találkozott egymással az MVFC Berettyóújfalu és a DEAC csapata, a felek a férfi futsal NB I. felsőházi rájátszásának 9. fordulója alkalmával, hétfőn este a Pálfi István Rendezvénycsarnokban feszültek egymásnak. 

A Mezei-Vill már biztos bajnoki döntősként várta a találkozót, de így is mindent beleadtak Trencsényi János tanítványai. 

A hazaiak szereztek vezetést, Nagy Dániel hatméterest harcolt ki, Iszák Dominik ezt értékesítette a 6. percben. A folytatásban egyenlítettek a debreceniek, ám ezt követően nem sok okuk volt az örömre. Matheus a 12. minutumban újra előnybe lőtte az övéit, majd nem sokkal rá újabb góllal jelentkezett, illetve mellette Gál István is eredményes tudott lenni, valamint Tóth Attila öngólt szerzett, ezzel a szünetben 5–1-re ment a Berettyó.

A szünet után Matheus mesterhármasig jutott, ezzel már 6–1-re ment az Újfalu. A hajrában Vass Ottó, majd Tóth csökkentette a vendégek hátrányát, azonban ez már csak szépségtapasznak volt jó, 6–3-ra győzött a Berettyóújfalu.

Már csak egy kör van hátra a rájátszásból, jövő hétfőn 18.30-tól az Aramis látogat a DESOK-ba, míg az MVFC szintén hétfőn este fél héttől a Veszprém otthonában lép pályára. 

A tények
Férfi futsal NB I., felsőház, 9. forduló
MVFC Berettyóújfalu–DEAC 6–3 (5–1)
Pálfi István Rendezvénycsarnok, vezette: Tamási Patrik.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában