Aerobik

2023.05.21. 21:00

Kiváló Flex-HD-s eredmények a magyar bajnokságon – fotókkal

A legkisebbeknek is kiváló tapasztalat volt a nyíradonyi megmérettetés.

A Flex-HD SE aerobikosai a nyíradonyi magyar bajnokságon: balról Juhász Éva Vivien, Erdős Petra és Nagy Nikolett

Forrás: Czinege Melinda

Nagyszerű színvonalú versenyt rendezett a Flex-HD SE a hétvégén. Immár sokéves hagyomány, hogy Nyíradonyban évről évre összegyűlnek a hazai aerobik legjobbjai, és ez most sem volt másképp, összesen 800 versenyző lépett színpadra szombat-vasárnap a Harangi Imre Rendezvénycsarnokban. A rendező, nemrég új tornacsarnokot avató debreceni Flex-HD 125 aerobikossal képviselte magát a megmérettetésen.

flex-hd-aerobik-haon-sport-nyiradony-hajdu-bihar-magyar-bajnoksag-kupa-debrecen
Kovácsné Laurinyecz Julianna, a Flex-HD SE elnöke és a verseny igazgatója
Forrás: Czinege Melinda

– Mindig mi rendezzük a Magyar Kupa második fordulóját, amely egyben a magyar bajnokság is – hangsúlyozta portálunknak Kovácsné Laurinyecz Julianna, a Flex-HD SE elnöke és a verseny igazgatója. – Szombaton a basic, a challenge és a step versenyzők mutatták be gyakorlataikat. Nagyon jó eredményeket értünk el, elégedett voltam a sportolóink teljesítményével. 

A legifjabb, 7 éves aerobikosainkon látszott, most kezdik tanulni ezt a műfajt, de remek tapasztalatszerzés volt ez számukra, és nagyon boldogok voltak, hogy versenyezhettek.

Összességében kiváló eredményt értünk el. Sok támogató állt mellénk azért, hogy ez a rendezvény sikeres legyen, köszönet nekik, és a szülőknek is az önzetlen segítségért. Hálásak vagyunk Nyíradony városának, mert már több mint 10 éve rendezhetjük itt ezt az eseményt. Külön köszönjük Tasó László országgyűlési képviselőnek és Tasó Béla polgármesternek a pártfogást és segítséget, hogy egy ilyen jó hangulatú rendezvény jöhet létre évről évre.

Kovácsné Laurinyecz Julianna, a Flex-HD SE elnöke és a verseny igazgatója
 Bencze Laura
Forrás: Czinege Melinda

Tasó László országgyűlési képviselő, aki évek óta fővédnöke a nyíradonyi versenynek, mindig örömmel látogat ki az eseményre.

– Már eddig is rengeteg sikert ért el a Flex-HD, ezért is kapnak lehetőséget az ilyen komoly, országos versenyek lebonyolítására, mi pedig örömmel adunk helyet neki a Harangi Imre Rendezvénycsarnokban. 

Mindig örömmel támogattam az aerobikot, mert fontos, hogy minél többen sportoljanak.

Örülök, hogy folyamatosan nő az aerobik elismertsége, egyre több fiatal jelentkezik az edzésekre, akik remélhetőleg legalább akkora sikereket fognak elérni a jövőben, mint a mostani versenyzőink – nyilatkozta a Haonnak Tasó László.

A Flex-HD SE versenyzői kiváló hétvégét zártak: összesen 24 arany-, 14 ezüst-, 11 bronzérmet, valamint sok értékes helyezést szereztek.

 MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában