Futsal

2023.04.26. 12:18

Verniük kéne a Veszprémet, hogy közelebb kerüljenek a „kisdöntőhöz”

Sándor Krisztián szerint a DEAC futsalosaira nem hathat bénítólag a nagy tét.

Az izomszakadást szenvedő Thiago sem léphet pályára

Forrás: Napló-archív

Fotó: Molnár Péter

A DEAC férfi futsalosai nem sokat pihenhetnek, hiszen hétfőn még Kecskeméten vendégeskedtek, csütörtökön 18.30-tól pedig a Veszprémet látják vendégül a DESOK-ban. Elek Gergő együttese nyolc ponttal rendelkezik, ezzel jelenleg negyedik a tabellán, míg az ötödik pozíciót birtokló bakonyiak neve mellett hat egység szerepel. A negyedik helyezett a szezon végén bronzmeccset játszhat a harmadikkal, vagyis kijelenthetjük, hogy fontos meccs vár ránk, hiszen egy győzelemmel nagy lépést tehetnének a “kisdöntő” felé. Sajnos ezúttal sem lehet teljes a debreceniek kerete, hiszen Nagy Bence és Berecz Rafael műtét után lábadozik, mellettük izomszakadás miatt Thiago sem bevethető – olvasható a klub honlapján.

Sok múlik rajta

– Tisztában vagyunk azzal, hogy sok múlik ezen az összecsapáson, ettől függetlenül nem görcsölhetünk rá erre – kezdte a beszélgetést Sándor Krisztián. – Keményen dolgozunk azért, hogy idén is érmet szerezzünk a bajnokságban, reményeink szerint a sok munka meghozza majd a gyümölcsét. 

Biztos vagyok benne, hogy egy kiélezett mérkőzést láthatnak a szurkolók. Az mindenképpen előnyt jelenthet, hogy hazai környezetben léphetünk pályára. Csak úgy tudjuk pótolni a hiányzóinkat, ha mindenki maximális fordulatszámon fog pörögni

– mutatott rá fiatal tehetség, aki hozzátette, hogy a veszprémi csapatból is többen bajlódnak sérüléssel.

Bosszantotta

A DEAC a hét első napján nagyot küzdött a Messzi István Sportcsarnokban, ám a pontszerzés nem jött össze, mivel a kecskemétiek 3-2-re nyertek. Sándor Krisztián a találkozón előbb kiosztott egy asszisztot, aztán csak néhány centi választotta el a gólszerzéstől.

– Nagyon bosszantott, hogy a lécen csattant a lövésem, ugyanis ekkor 2-2 volt az eredmény, majd nem sokkal később az ellenfelünk ismét betalált. Elfogultság nélkül mondhatom, hogy egy pontra rászolgáltunk volna, de sajnos nem volt szerencsénk. Elég sokat kivett belőlünk ez az ütközet, de figyelünk a regenerációra, így holnap megfelelő állapotban várhatjuk a Veszprémet – zárta mondandóját Sándor Krisztián.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában