Helyi sport

2023.04.13. 15:23

Ilyen se sokszor fordult még elő: három meccs után megköszönték a Loki korábbi sikeredzőjének munkáját

Tiszavirág életű volt Supka Attila munkássága Mosonmagyaróváron.

Foghatja a fejét Supka Attila

Forrás: NS-archív

Mindössze három mérkőzés után, közös megegyezéssel távozott Supka Attila a labdarúgó NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvár vezetőedzői posztjáról. A Merkantil Bank Liga 15. helyén álló együttes közösségi oldalán csütörtökön megköszönték Supka, valamint segítője, Híres Gábor klubért tett erőfeszítéseit.

A vezetőedzőként kétszeres bajnok, egyszeres kupagyőztes Supka Attilát március végén nevezték ki vezetőedzőnek az akkor 12. helyezett csapatnál, amely azóta három bajnokin mindössze egy gólt lőtt, egy döntetlen mellett kétszer 1-0-ra kikapott, közte szerdán az addig sereghajtó, vendég Kozármislenytől. A közlemény szerint az idény utolsó hét bajnokiján Király József vezeti az együttest.

A hajdú-bihari sportrajongók körében is ismerősen csenghet mindkét szakember neve: a Loki korábbi trénerét, Supka Attilát senkinek sem kell bemutatni, ahogy talán Híres Gábort sem, aki egykoron a Balmazújváros csapatát is irányította.

MTI, HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában