Kárai Exclusive Kupasorozat

2023.03.01. 11:03

Végre visszatérnek a ralisok Debrecenbe, a salakos oválra

Számos kategóriában küzdenek majd a versenyzők, akik közül a leglátványosabban autózó pilótákat külön díjazzák.

A március első vasárnapján megrendező salakshow-n a minőség és a színvonal dominál majd

Forrás: Magánarchívum

Kárai Exclusive Kupasorozat néven új ralis széria indul ebben az évben Debrecenben, amit a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség jóváhagyott és regisztrált a rendezvényei sorába. Az ötfordulós megmérettetés debütálása március 12-én, vasárnap 9 órától a Perényi Pál Salakmotor Stadion oválpályáján lesz.

A szervezők, Szikszai Béla és Hunyadi Zoltán, illetve a Kisuji Autó MSE, mint társrendező négyéves szünet után újraélesztik a salakos körversenyt, ami hatalmas népszerűségnek örvend a keleti régióban. 

A kupasorozat megálmodói elárulták, amikor megjelent a Facebook-posztjuk, hogy ismételten raliverseny lesz a Gázvezeték utcai arénában, pár nap leforgása alatt több mint százan jelezték indulási szándékukat a viadalon. Nevezni március 6-tól lehet a kupasorozat honlapján.

A március második vasárnapján megrendezendő salakshow-n a minőség és a színvonal dominál majd, a viadal szervezői mind a pilóták, mind a nézők igényeit szeretnék a lehető legmagasabb nívón kiszolgálni. Éppen ezért „nyomott” jegyárakkal várják a közönséget, ugyanis szeretnék, hogy minél többen legyenek a stadion lelátóin az egész napos rendezvényen. A belépőt váltó nézők nemcsak a versenyzőkért izgulhatnak, ugyanis lesz tombolasorsolás, ahol értékes ajándékokkal gazdagodhatnak a szerencsés szurkolók.

A viadalra profi és amatőr pilóták egyaránt nevezhetnek, sőt jogosítvány nélküli fiatal tehetségek is, akik a junior kategóriában szabályos keretek között bontogathatják tehetségüket. A versenyen bármilyen autóval lehet indulni, köbcentimétertől függően számos kategóriába lehet jelentkezni. Érdemes lesz „stílusosan” vezetni, mert a leglátványosabban autózó pilótákat külön díjazzák a szervezők. 

 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában