Labdarúgás

2023.03.14. 11:30

200 darab csokoládé? A nyírlugosi edző még mindig várja Dzsudzsák Balázs válaszát

A szakember úgy véli, napjainkban több esélye lenne a válogatottsági rekordernek a győzelemre.

Forrás: Czinege Melinda

A Hajdú-bihari Napló még decemberben járt Nyírlugoson, ahol Dzsudzsák Balázs egykori edzője vezetett körbe minket a településen. Azon a borús napon egy kihívás is elhangzott, miszerint a tréner korábbi „tartozására” hívta fel a válogatottsági rekorder figyelmét. 

Portálunk Kavalecz Bélánál érdeklődött, hogy a debreceni csapatkapitány megjelent-e már a Szabolcs vármegyei edzőkomplexumban, ám a „dupla vagy semmi” megmérettetés egyelőre várat magára, de a szakember újfent hangoztatta: bármikor készen áll a mindent eldöntő ütközetre! 

Forrás: Napló-archív

 Sikeres szereplés 

Kavalecz Béla a DVSC minden hazai mérkőzését a Nagyerdei Stadionban tekinti meg, s elmondása szerint szemmel látható a Vasutas fejlődése. A tréner a HAON-nak elárulta, bízik az együttes szintlépésében, s reméli, hamarosan európai kupameccset rendeznek a cívisvárosban. – Minden összecsapáson ott vagyok, így szerencsére van viszonyítási alapom. Szrdjan Blagojevics személyében remek szakember irányítja a Lokit. 

Edzői szemmel is szoktam látni, hogy a piros-fehérek játékosai vevők az elképzelésre, mindenki tudja, mi a feladata a pályán.

Személy szerint nagyon fájt a Puskás Akadémia elleni Magyar Kupa-búcsú, amennyiben ott továbbjutott volna a Loki, akkor gyakorlatilag a kezükben érezhették volna a trófeát. Bízom benne, hogy ebből is erőt tud majd meríteni a hajdúsági csapat, s akkor a dobogó elérésével hamarosan visszatér az európai futball a cívisvárosba. 

Nem titkolom, azért is szoktam járni a hazai meccsekre, mert Dzsudzsák Balázst nagyon nagyra tartom, egészen elképesztő, amit ebben a szezonban produkál. Szinte az összes találkozóját láttam pályafutása során, de talán még ennyire motivált sosem volt.

Sokszor leírták őt, de még mindig bizonyítani szeretné, hogy egy remek futballistáról beszélünk személyében – nyilatkozta a nyírlugosi tréner. 

Orosz Krisztofer 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában