Labdarúgás

2023.02.15. 14:10

A Villarreal–Barcelona összecsapást is megnézték a lokisták

Egy héten át a Villarreal vendégeként Spanyolországban szerezhetett tapasztalatokat a DVSC LA két játékosa, Horváth Zalán és Balogh T. Márk.

A Villarreal vendégeként Spanyolországban járt a Loki küldöttsége

Forrás: dvsc.hu

A DVSC Labdarúgó Akadémia (DVSC LA) és a spanyol topklub, a Villarreal CF együttműködésének köszönhetően egy héten át a Villarreal vendégeként Spanyolországban szerezhetett tapasztalatokat a DVSC LA két játékosa, Horváth Zalán és Balogh T. Márk, valamint Gulácsi Bence vezető elemző edző és Kolozsi Gergő tréner. 

A küldöttséghez az utolsó napokban csatlakozott Hayk Hovakimyan, a DVSC klubigazgatója és Makray Balázs cégvezető is – számolt be róla a Loki honlapja.

Gulácsi Bence a kinti programról a dvsc.hu-nak elmondta: a programban többek között specifikus meetingek szerepeltek, alaposan megismerkedhettek a Villarreal akadémiájával, találkozhattak és szakmai megbeszéléseket folytattak a spanyol klub szakembereivel, többek között a scoutrészleg és a nemzetközi kapcsolatokért felelős csoport vezetőivel is.

A debreceni küldöttség ott lehetett a heti edzésprogram kidolgozását végző stábmegbeszélésen, és természetesen nem hiányoztak az edzéslátogatások sem a korosztályos együttesektől kezdve egészen a felnőtt gárdáig. A DVSC LA két játékosa emellett utánpótlás felkészülési mérkőzéseken is pályára léphetett.

A debreceni küldöttség megtekintette a Villarreal C, B és A csapatának mérkőzéseit, többek között a Villarreal-Barcelona találkozót is. Gulácsi Bence leszögezte, lenyűgöző volt a társadalmi kultúrából fakadó pozitívumok megjelenése a labdarúgásban, a magas szintű klubkultúra, a játékosközpontú felfogás.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában