Komoly fájdalmak

2022.12.16. 11:35

Megműtötték a DEAC kosarasát

Forrás: deac.hu

Csütörtökön térdműtéten esett át a DEAC kosárlabdacsapatának erőcsatára, Garamvölgyi Ákos. A debreceni játékos az utóbbi hetekben komoly fájdalmakkal küzdött, a legutóbbi két bajnokin már nem is állt David Dedek rendelkezésére. A klub orvosi stábjának tanácsára végül műtétre került sor, a beavatkozást Tatán végezték el a játékoson - írja a deac.hu

– Egy ideje már meniscus-sérüléssel küszködöm, és annak érdekében, hogy a bajnokság utolsó harmadában százszázalékos legyek, a műtét mellett döntöttünk. Az orvosok elmondása szerint jól sikerült a beavatkozás, kitisztították a leszakadt darabokat, ha minden jól megy a héten már vissza is mehetek Debrecenbe, és elkezdhetem a rehabilitációt. Ha rajtam múlna, már szombaton játszanék a Honvéd ellen, de sajnos ez a műtét minimum 4-6 hét felépülést igényel. Nagyon szurkolok a fiúknak, és remélem január végén, de legkésőbb február elején már újra csatlakozhatok hozzájuk – nyilatkozta sérüléséről a játékos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában