DEAC jégkorong

2022.09.17. 13:09

Molnár Dávid: „Ezt nem engedhetjük meg magunknak”

Egy három perces rövidzárlat nagyban hozzájárult a DEAC hokisainak péntek esti vereségéhez.

Molnár Dávid (balra) csalódott a vereség miatt | Forrás: Kiss Annamarie

A portálunk már beszámolt róla, hogy péntek este lejátszották első bajnoki meccsüket a DEAC jégkorongosai. Az Erste Liga nyitófordulójában – csakúgy mint a múlt heti Szuperkupa-mérkőzésen – a Ferencváros volt az ellenfél. Az egyetemi alakulat akkor nyerni tudott, ezúttal viszont a zöld-fehérek bizonyultak erősebbnek. Hiába kezdett jól György József alakulata a Debreceni Jégcsarnokban, a második harmadban, 2–0-s előnynél jött egy három perces rövidzárlat, ami alatt 3–2-re fordítottak a vendégek, a végén pedig 4–3-as Fradi-siker született.

A találkozót követően a DEAC újdonsült csapatkapitánya, Molnár Dávid értékelte a mérkőzést. – Amilyen jól kezdtük a meccset, olyan rosszul folytattuk a második harmadban. Dühösek vagyunk, mert ennek a három pontnak meg kellett volna lennie.

 

Őszintén szólva nem tudom, hogy mi történt abban az ominózus három percben, akadtak egyéni problémáink, ami előidézhette ezt a rövidzárlatot.

 

A Fradi pedig van olyan rutinos csapat, hogy ezt kihasználja, nagyon sajnálom, hogy így alakult. A meccsen az elejétől a végéig folyamatosan koncentrálnunk kell, mert néhány perc is elég ahhoz, hogy megverjen minket az ellenfél, és ezt nem engedhetjük meg magunknak – fogalmazott csalódottan.

Túl sok ideje nem lesz az együttesnek kipihennie a nyitómeccset, hiszen kedden már a Gyergyó együttese érkezik Debrecenbe.

BA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában