Labdarúgás

2022.08.28. 11:43

DVSC: nem a kapuson ment el a három pont

Hrabina Alex parádés teljesítményt nyújtva tért vissza a Loki kezdőjébe.

Hrabina Alex a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen

Forrás: Nemzeti Sport / Török Attila

Mint arról korábban írtunk, küzdelmes, sokáig győzelemnek tűnő találkozón az utolsó percekben kapott góllal ért el döntetlent a DVSC a Puskás Akadémia ellen. Az OTP Bank Liga 5. fordulójának szombati játéknapján a piros-fehérek Dzsudzsák Balázs büntetőjével szereztek vezetést, a csapatkapitány jó játéka mellett ráadásul a pályára visszatérő Hrabina Alex is brillírozott a kapuban. A Haon-nak a hazaiak legjobbja, a rutinos hálóőr nyilatkozott a mérkőzést követően.

Mint mondta, nagyon elfáradt a Puskás Akadémia FC elleni összecsapáson.

Sok munkám volt, nehéz meccsen vagyunk túl. A találkozó napján tudtam meg, hogy én leszek a kezdő. Örültem neki, hogy végre újra esélyt kapok, és próbáltam élni az edző bizalmával, remélem, hogy megfelelt neki a teljesítményem

– emelte ki Hrabina, aki belülről úgy látta, két különböző félidőt tudhatnak maguk mögött a csapatok. – Az első játékrészben nekik is volt helyzetük, nekünk is akadtak lehetőségeink, ráadásul a büntetőből gólt is szereztünk. A második 45 percet tekintve azonban el kell fogadnunk, hogy az az övék volt, a mi 1-2 sanszunk mellett a Puskásnak volt jóval több helyzete – hangsúlyozta.

Kár a végéért

A kapus több esetben védett nagyszerűen lábbal, és a szögeket is remekül zárta. Jól láthatóan kifejezetten együtt él a játékkal, és ha nincs 3-4 abszolút bravúrja, a vendégek robbanékony csatára, Colley mennybe mehetett volna élete első NB I.-es mérkőzésén, melyen kezdőként szerepelt. Hrabina úgy fogalmazott, szerettek volna hazai pályán nyerni, de a bekapott gólnál úgy érezték (az utolsó 15 percre jócskán be is szorulva a kapu elé), hogy – bár rossz kimondani – jó döntést hoznak azzal, ha nem támadnak ki egy második gól reményében. A vége így 1-1 lett, mely ugyan egy nemrég még nemzetközi kupaporondon focizó Puskás Akadémia ellen nem rossz eredmény, keserédes szájízt hagy a szurkolókban, hiszen csak perceken múlott, hogy meglegyen a várva várt első győzelem.

PSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában