NB III.

2022.03.05. 14:39

A legnehezebb feladat a kis Lokira vár hétvégén

Tovább folytatódhat a harc a dobogóért a megyei csapatok között.

Forrás: DVSC

Az NB III. Keleti csoportjának 24. fordulóját rendezik vasárnap. Ahogyan megszokhattuk az idei kiírásban, ezúttal is három megyei csapatunk lesz érdekelt. Talán a kis Lokira vár a legnehezebb feladat, Szűcs János tanítványai a Füzesgyarmatot fogadják 11 órától hazai környezetben. Gyönyörű Gergőék a tabella tizenhatodik helyéről várhatják az összecsapást, míg a vendégek a tizenegyedikről.

 

A táblázaton harmadik Debreceni Egyetem alakulata előtt kötelező feladat áll, hiszen a tizedik Füzesgyarmattal csapnak össze Oliver Tochukwuék vasárnap 14 órától a Jászberényi Városi Stadionban.

 

Az Aqua-General Hajdúszoboszló is győzelmi esélyekkel lép pályára a hétvégén, Csillag László tanítványai a bennmaradásért küzdő Salgótarján vendégei lesznek vasárnap 14 órától. A HSE a negyedik helyről várhatja az összecsapást, míg az SBTC az utolsó előtti tizenkilencedik pozícióból. 

 

Arany Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában