Labdarúgás

2022.02.15. 11:02

DVSC: hasznos információk a Felcsútra utazó drukkereknek

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Vasárnap 15.30 órakor Felcsúton, a Puskás Akadémia vendégeként lép pályára a DVSC. Mint írják, a klub szurkolói (3I és 3H szektor) a 3-as bejáraton keresztül juthatnak be a stadionba, hívja figyelmet a debreceniek honlapja.

 

A rendezők felhívják a drukkerek figyelmét, hogy a hatályos magyar jogszabályok értelmében a stadion területére kizárólag QR-kóddal ellátott plasztik védettségi igazolvánnyal, illetve a védettséget igazoló uniós digitális vagy papíralapú Covid-igazolvánnyal rendelkező felnőttek és a felügyeletük alatt álló kiskorúak léphetnek be – a papíralapú oltási igazolást nem tudják elfogadni. 

 

A védettségi igazolványok csak a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély) együtt érvényesek.

 

A gépjárművel érkező szurkolók a Bicske-Csákvár-Felcsút körforgalomnál Bicske irányában található murvás úton parkolhatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában