4–2 lett a vége

2022.01.31. 20:59

Futsal: Újpest elleni sikerével a DEAC is megváltotta saját jegyét a felsőházba

Az alapszakasz utolsó fordulójához érkezett a futsal NB I. A DEAC a DESOK-ban fogadta az Újpest csapatát hétfő este.

Forrás: Molnár Péter

A találkozót megelőzően jó hírrel lehetett szolgálni, hiszen Elek Gergő vezetőedző visszatérhetett a kispadra. Az összecsapást a vendégek kezdték jobban, már az első percben Camara vágta be néhány méterről a labdát Krajcsi Bence kapujába. A telt házas mérkőzésen remek volt a hangulat, miután a nyolcadik, majd a kilencedik minutumban megérkeztek a DEAC góljai. Először egy szép adogatást követően Harmati Tamás egyenlített, majd egy oldalrúgás után Siska Gergő lőtt a hálóba. Egy perccel a szünet előtt tovább növelte előnyét az egyetemi csapat, Berecz Rafael vágott a bal oldalról egy remek kapufás gólt. A félidei szünetre hajdúsági vezetéssel mehettek a felek, amely nagyban köszönhető volt a hazaiak kapusának is.

 

A második húsz percet ismét a lila-fehérek kezdték jobban, Suscsák góljával 3–2-re módosult az állás. A 14. minutumig kellett várni az újabb találatra, ekkor Siska Gergő tette megnyugtatóbbá az előnyt.

A találkozót 4–2-es arányban a DEAC nyerte, ezzel a sikerükkel a felsőházban végeztek Elek Gergőék.

Arany Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában