Futsal

2021.11.26. 16:02

Torma Lillára pozitív benyomást tett a soron következő ellenfél

A remek kapuvédő úgy véli, a Debreceni Egyetem alakulatára egy masszívan bekkelő ellenlábas vár.

20210920 Debrecen fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló DEAC - BUDAÖRS - ENDO PLUS SERVICE NBI női futsal mérkőzés. képen: TORMA LILLA #23

Fotó: Napló-archív

A DEAC női futsalcsapata a Csepelt fogadja a DESOK-ban vasárnap este. A papírforma alapján a címvédő debreceni együttes a találkozó favoritja. A reményeinket az is táplálhatja, hogy október végén a cívisvárosi lányok 4-0-s győzelmet arattak az újonc otthonában, a gólokon Fülöp Diána, Horváth Viktória és a duplázó Üveges Katalin osztozott. A fővárosiak jelenleg az ötödik pozíciót foglalják el a tabellán, egyetlen sikerüket a TFSE ellen érték el. A DEAC hat játéknap során tizenhárom egységgel gazdagodott, ezzel pedig az első helyen áll – emlékeztet a klubhonlap.

– Ki merem jelenteni, hogy csak a győzelem elfogadható tőlünk. Arra számítok, hogy az ellenfelünk a stabil védekezésre fókuszál majd. Sosem könnyű feltörni egy tömör védőfalat, de meg kell birkóznunk ezzel a feladattal. Az októberi mérkőzésen pozitív benyomást tett rám a Csepel a fegyelmezett játékával. Egyik riválisunkat sem szoktuk lebecsülni, minden mérkőzésen a maximumra törekszünk, és ez most sem változik. Az kisebb problémát jelent, hogy az utóbbi időben nem tudtunk teljes csapattal edzeni. A jelek szerint a hétvégén is lesznek hiányzóink – adott helyzetjelentést Torma Lilla.

A múlt héten a Budaörs csarnokában 1-1-es döntetlent játszottak a mieink. Quirikó Vivien vezetőedző keze bizonyos mértékben meg volt kötve, ugyanis néhány alapembere nem léphetett pályára. Ennek fényében értékes ponttal gazdagodtak a rangadón.

– Maximalista vagyok, ettől függetlenül úgy vélem, reális végeredmény született. Némi hiányérzet azért maradt bennem, hiszen sok nagy helyzetet elpepecseltünk, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a második félidőben többször kellett nagyot védenem – mutatott rá kapusunk.

A DEAC-Csepel ütközetet a szurkolók ingyen tekinthetik meg, de a belépéshez védettségi igazolványra van szükség, aminek az érvényessége egy fényképes dokumentummal támasztható alá. Fontos információ, hogy a járványhelyzet miatt a csarnokban kötelező a maszkviselés!

NB I. 7. forduló

DEAC – Csepel Utánpótlás SE

2021. 11. 28. (vasárnap) 18:30, DESOK

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/deac-ujabb-rangadokkal-teli-hetvege-kovetkezik-5867090/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában