labdarúgás

2021.10.31. 18:41

Edzőkérdés a Lokinál: két újabb nevet dobtak be friss sajtóhírek

A pletykák szerint Nebojsa Vignjevics és Tímár Krisztián is az esélyesek között van.

DVSC-Puskás Akadémia NBI.

Fotó: Nemzeti Sport-archív

Mint ismert, Huszti Szabolcs és Toldi Gábor távozott a DVSC labdarúgócsapatától, a debreceni klub a hétvégi, MTK elleni bajnokinak már Jeremiás Gergő (megbízott edző) és Dombi Tibor (pályaedző) párosával ment neki, és ért el 1–1-es döntetlent. Jeremiás és Dombi munkáját a korábbi sikeredző, Herczeg András segíti szakmai tanácsadóként.

A golok.hu portál korábbi információi szerint a debreceni csapat új vezetőedzőjeként két név is felmerült: Pintér Attiláé és Hegedűs Gáboré, utóbbi a debreceni Olasz Focisuli utánpótlás-igazgatója. E két név mellé emeltek be még kettőt hétvégi sajtóhírek.

Az nb1.hu azt írta, nem zárható ki, hogy a DVSC új vezetőedzője Nebojsa Vignjevics lesz. A portálnak többen jelezték, hogy az Újpest korábbi trénere pénteken Debrecenben volt, vagyis a lap szerint elképzelhető, hogy a cívisvárosi klub elöljáróival tárgyalt. Vignjevics 2013 és 2020 között irányította az újpestieket. A lila-fehérekkel kétszer nyerte meg a Magyar Kupát, emlékeztet a portál.

A golok.hu cikkében ezzel szemben arról számolt be, meg nem erősített információik szerint a legesélyesebb jelölt a kispadra Tímár Krisztián. Timár jelenleg a magyar U19-es válogatott szövetségi edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában