Bowling

2021.08.16. 12:16

Élen állnak a bajnokságban a debreceni bowlingosok

Az egyéni táblázatban pedig mind a nőknél, mind a férfiaknál cívisvárosi vezet.

Forrás: Cívis Egyesület

Az élre állt a tabellán a bowling NB I.-ben szereplő Cívis Bowling Team a hétvégi bajnoki fordulóban, miután nagy fölénnyel megnyerte mérkőzését Budapesten az SSC csapata ellen. Az eredmény 3-0 lett, 23-1-es pontarány mellett. Mindössze egy összecsapást vesztett el a Szabó Ilona, Ábrók Andrea, Harsányi Sándor, illetve Tolnai Tibor alkotta csapat – olvasható a Cívis Egyesület sajtóközleményében.

Ezzel a megszerzett 3 ponttal a tabella első helyére ugrott a debreceni egyesület. Jelenleg az egyéni táblázatokon is teljes a debreceni uralom, mivel a hölgyeknél Szabó Ilona az első, Ábrók Andrea harmadik helyen áll, a férfiaknál pedig Harsányi Sándor vezet. A szezon végén az első helyen végző csapat feljut az elitligába, ahol már jelenleg is szerepel debreceni alakulat, a szintén Cívis Egyesület színeiben induló Gold Bulls Debrecen. Aktuális mérkőzésüket ők is megnyerték, ha nem is könnyen, a válogatott játékosokat is felvonultató budapesti Glow B ellen itthon, azaz Tiszaújvárosban. A Bulls így a középmezönyben foglal helyet a Szuperliga tabelláján jelenleg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában