Labdarúgás

2021.06.05. 19:56

„A bajnokcsapat otthonában kupadöntőt játszani óriási élmény”

Öt gól született a Hajdúszoboszló-Derecske összecsapáson, a Monostorpályi nyerte a bronzcsatát.

Forrás: Tóth Imre

Aqua General HSE–Derecskei LSE 4–1 (1–1)

400 néző. Vezette: Forgács K. (Muszka Z., Kovács Z.)

Hajdúszoboszló: Somogyi M. – Nagy L. (Oláh N.), Kónya Cs., Kálmán Z. (Pallagi J.), Máté J., Sütő B. (Plókai G.), Szathmári Zs. (Simonka R.), Barnucz G., Dobi G., Lénárt G. (Drobina M.), Barna B. (Szilágyi Á.) Edző: Szabó László.

Derecske: Barna L. (Zsiros V.), Szilágyi M., Berán B., Blága T., Komjáti D. (Környei M.), Papp Á., Borbíró D., Csizmadia Cs., Pintér D. (Pilcsuk L.), Tonhaizer F., Vadász I. Edző: Szép Sándor.

Gól: Máté J. (2), Dobi G.(2), illetve Komjáti D. Jók: Máté J., Dobi G., Vónya Cs., Lénárt G., Somogyi M. illetve mindenki

Szabó László: Egy remek hangulatú kupadöntőt játszottunk kiváló időben, sok néző előtt egy motivált, remekül felkészült ellenféllel szemben. Az egész éves teljesítményünket koronáztuk meg a kupagyőzelemmel, amit ebben az évben feladatként elénk tűztek, ezt maximálisan teljesítettük. Gratulálok a játékosaimnak! Hálás köszönet mindazoknak, akik bármilyen formában segítettek minket.

Szép Sándor: A mai mérkőzéssel feltettük az egész szezonbéli teljesítményünkre a pontot. A bajnokcsapat otthonában kupadöntőt játszani óriási élmény volt valamennyi játékosunknak, vezetőnknek és személy szerint nekem is. Azt gondolom, a lehetőségeinkhez képest megnehezítettük a hazai csapat dolgát. A mai teljesítményünk az én szememben extra volt. Gratulálok csapatomnak a mai teljesítményhez, a szoboszlói csapatnak pedig sok sikert kívánunk az NB III.-as bajnokságban, illetve a magyar kupa főtábláján is. Köszönjük szépen a szurkolóink biztatását, ami ismét nagy motivációt adott nekünk.

 

Sárrétudvari KSE–Monostorpályi SE 1–3 (0–1)

300 néző. Vezette: Tóth T. (Tőkés R., László J.)

Sárrétudvari: Nagy P. (Kiss B.) – Kiss Cs., Tóth N., Kiss N. (Rostás D.), Szabó J. (Kovács D.), Szabó L. (Erős L.)? Vass Á., István B., Bajnók I., Nagy M., Kiss D. Edző: Szabó Lajos.

Monostorpályi: Bákonyi N. – Tóth A., Gyökeres Z., Bolton A. (Horváth A.), Nyilas Sz., Pataki E., Cseke B., Gyügyei Z., Virágos T., Illés D. (Szilágyi A.) (Illés D.), Ignáth T. Edző: Bereczky Bence.

Gól: Bajnók I., illetve Tóth A.(2), Horváth A. Jók: mindenki, illetve mindenki

Szabó Lajos: A mai mérkőzésen mindent megtettek a játékosok, hogy megnyerjük. Az egész meccs folyamán végig jobban játszottunk, mint ellenfelünk, de ami a bajnoki mérkőzéseken bementek, most sajnos kimaradtak. A szerdai mérkőzés nagyon meglátszott a csapaton, egész meccsen tompák voltunk, és éppen azokkal a fél méterekkel maradtunk le a támadás befejezésekor, amelyekkel meg tudtuk volna szerezni a győzelmet. Úgy gondolom, hogy Monostorpályi rászolgált erre a kupasikerre, csakúgy mint Derecske. A bajnokságban mindkét csapat remekül szerepelt, ameddig mi éppen lemaradtunk a dobogóról. Nagyon szépen köszönöm a kimagasló teljesítményét minden egyes játékosomnak, nézőknek, vezetőknek, akik biztosították ezt a sikerekben gazdag évet. Jó pihenést kívánok mindenkinek, jövőre remélem ott folytatjuk, ahol az idén abbahagytuk. Hajrá Udvari!

Bereczky Bence: Óriási tettet hajtottunk végre! A szerdai vereség után összekapta magát mindenki és rendkívül tartalékosan is legyőztük a remek játékerőt képviselő Sárrétudvarit. Mérhetetlenül boldogok vagyunk. Büszke vagyok a játékosaimra. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ennyien elkísértek minket és mindenkinek, aki a szezon során valamilyen formában támogatta a csapatot. Magyar Kupa főtábla, jövünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában