Versenytánc

2021.05.24. 11:29

Két ezüstérmet szereztek a Valcer Táncstúdió párosai

Hosszú kihagyás után újra Magyar Bajnokságot rendeztek a versenytáncban.

Fotó: Valcer Táncstúdió

A debreceni Valcer Táncstúdió tagjai is elindultak a rangos megmérettetésen, amelynek Szentes adott otthont. A versenyzők nyolc korosztályban mérettették meg magukat.

Fotó: Valcer Táncstúdió

Junior 1. korosztályban Fehér Erik és Terdik Tímea, míg a felnőttek között az ötödik éve egy táncpárt alkotó Szabó Noel és Mártha Mercédesz képviselte a debreceni színeket. Mindkét páros ezüstéremet szerzett – tájékoztatta portálunkat a Valcer Táncstúdió. – Újra közönség előtt táncoltak a versenyzőink, ami nagy öröm mind nekik, mind a szurkolóknak, edzőknek. Mindkét versenyző párosunk a dobogó második fokára állt, amivel eddigi saját legjobb eredményüket érték el – mondta el Bíró Csaba művészeti vezető.

Fotó: Valcer Táncstúdió

Ahogy korábban megírtuk, a Fehér Erik – Terdik Tímea párosnak nagy jövőt jósolnak. – A két hatodik osztályos ifjú tavasszal sikeresen felvételizett hatosztályos gimnáziumba, a tanulás mellett jutott idejük heti 4 edzésre, és hétvégi edzőtáborokra is – mondta el Terdik-Tasi Tímea, a Valcer TáncSport Egyesület elnöke.

A versenyzés június 5-én folytatódik, amely alkalommal a debreceni egyesület Felnőtt Ifjúsági Latin, Junior Standard, Senior Latin, Profi Standard Ranglista versenyt rendez Hajdúnánáson, a Hódos Imre Sport- és Rendezvénycsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában