7 fő nyerheti el

2021.03.24. 11:25

Újból lehet pályázni a Békessy Béla-sportösztöndíjra

A támogatás célja, hogy elősegítse a tehetséges sportolók sikeres szereplését.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Ebben az esztendőben ismét lehet pályázni a Békessy Béla-sportösztöndíjra. Melyet azok a debreceni sportszervezetben versenyző egyéni vagy csapatsportágban résztvevő, amatőr vagy hivatásos felnőtt vagy legidősebb utánpótlás korosztályba tartozó sportolók pályázhatják meg, akik olimpián, paralimpián, világjátékon, világbajnokságon, világkupán vagy Európa-bajnokságon kiemelkedő eredményt értek el. Az ösztöndíjat évente legfeljebb 7 fő nyerheti el és egy év időtartamra szól, Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának költségvetési rendelete alapján az ösztöndíj összege legfeljebb havi bruttó 250 ezer Ft/fő lehet.

Akár személyesen is

A pályázatokat elsősorban elektronikusan, a [email protected] e-mail-címre vagy – amennyiben az elektronikus úton történő benyújtás nem valósítható meg, úgy – az Új Városháza portáján (4026 Debrecen, Kálvin tér 11.) személyesen vagy postai úton a Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Kulturális Osztályának (4026 Debrecen, Kálvin tér 11.) lehet benyújtani. A pályázati határ­idő április 30., az ösztöndíjasok személyéről és az ösztöndíj összegéről is dr. Papp László, Debrecen polgármestere dönt majd. A pályázati felhívás és az adatlap letölthető a cívisváros hivatalos internetes honlapjáról.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában