Labdarúgás

2021.03.16. 11:16

Három debreceni a válogatottban

A DVSC játékosaira az U18-as válogatottban is számítanak.

20210303 Ajka FC Ajka (fehér mez) - DVSC (piros mez) férfi felnőtt NB II. labdarúgó mérkőzés A képen: BÉNYEI ÁGOSTON ANDRÁS (20) CSIZMADIA ZOLTÁN (19) Fotó: Pesthy Márton PM Veszprém Megyei Napló

Fotó: MW-archív

Az U18 -as (2003) korosztályos magyar labdarúgó-válogatott következő programját március 14. és 18. között rendezik, ennek keretében nemzeti válogatottunk csütörtökön Debrecenben zárt kapus nemzetközi mérkőzésen lép pályára Románia ellen – emlékeztet a DVSC hivatalos oldala.

A DVSC-ből, illetve a DLA-ról több játékos – Bényei Ágoston, Füzfői Márk, Lipcsei Péter és Talpalló Norbert – is meghívást kapott a legjobbak közé, Füzfői Márk sajnos sérülés miatt nem csatlakozhatott a kerethez, de a másik három debreceni futballista igen. A Magyarország-Románia felkészülési mérkőzést a tervek szerint március 18-án, 11 órától rendezik a Nagyerdei Stadionban, természetesen zárt kapuk mögött.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/a-dvsc-s-barany-donat-is-ott-van-az-u21-es-valogatott-eb-kereteben-5086480/

Borítókép: Bényei Ágoston (pirosban) a Loki 17 esztendős labdarúgója is meghívást kapott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában