vízilabda

2021.01.15. 10:16

Bizakodva várja a szokatlan időpontban kezdődő meccset a DVSE

Visszavághat a debreceni gárda az újpesti vereségért.

20201212 Debrecen fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló DVSE - Tatabánya OBI vízilabda mérkőzés. képen: Zsilák László #9

Fotó: Napló-archív

Kissé szokatlan időpontban: szombaton 12 órakor ugrik medencébe a DVSE, hogy lejátssza soros bajnokiját az UVSE ellen.

– Meglehetősen furcsa és érdekes ez az időpont a meccs kezdésének, de igyekszünk alkalmazkodni hozzá – kezdte gondolatmenetét Miroszlav Bajin az együttes trénere. – Azt nem mondanám, hogy egyértelműen az újpestiek a találkozó esélyesei, de így előzetesen inkább feléjük billen a mérleg – vélekedett a szerb edző.

A mester arról is beszélt, hogy ott lebeg a szeme előtt a fővárosiak elleni idegenbeli derbi, amikor is már kettővel is vezettek a mérkőzésen végül mégis kikapott a debreceni alakulat.

Mi lehet az ellenszer?

– Pesten sok volt az egyéni hiba nálunk. Remélem, hogy tanultunk abból a szerencsétlenül alakult mérkőzésből, és nem fogunk ugyanabba a tócsába lépni – mondta.

Azt is elárulta Miroszlav Bajin, hogy lát esélyt a győzelemre, melynek az alapja az lehet, hogy megfogják a IV. kerületiek gyors támadásait. – Az UVSE egy jó játékerőt képviselő csapat, ahol rengeteg tehetséges fiatal játszik. Ők pedig minden mérkőzésen bizonyítani akarnak, s ez most sem lesz másként – zárta gondolatait az egyébként bizakodó szerb tréner.

Palánki István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában