Országos Egyéni Bajnokság

2020.09.06. 12:14

Székesfehérváron mérettették meg magukat a bowlingosok

Népes debreceni küldöttség utazott megméretni magát a koronázóvárosba, amatőr kategóriában 5, igazoltaknál 6 induló volt a cívisvárosból.

Fotó: Cívis Egyesület

Az amatőröknél végződött hamarabb a verseny, nagyon szép debreceni sikerekkel: Dankó Csaba végzett a férfiaknál az első helyen, az elődöntőben és a döntőben is magasan a legjobb teljesítménnyel rukkolt elő, megérdemelten nyert – számolt be róla a Cívis Egyesület nevében Tolnai Tibor.

A Hölgyeknél Buka Anikó elődöntőig jutott, ott viszont alulmaradt, így a harmadik helyet szerezte meg kategóriájában.

Az igazoltaknál a hölgyek voltak sikeresebbek, a legjobb debreceni versenyző Szabó Ilona döntőig jutott, és ott nagyon kis különbséggel ugyan, de kikapott a válogatott Hegedűs Évától.

Szabadkártyával Buka Anikó ebben a kategóriában is megmérette magát, és igen szépen versenyezve bronzérmet szerzett. Hossóné Béres Éva 5., Ábrók Andrea 7. helyet szerzett. A férfiak ezúttal nem szerepeltek jól, legjobb helyezést Dankó Csaba (ugyancsak szabadkártyával) szerezte meg, Havas Sándor és Dr. Szőke Viktor került még be a 24-be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában