DVSC

2020.06.26. 09:39

Komcsi emléke előtt tisztelegnek a Paks elleni rangadó napján

Az elmúlt évekhez hasonlóan futballtornával emlékeznek meg Komáromi Gáborról.

Fotó: Napló-archív

Egynapos futballtornát rendeznek a DVSC drukkerei szombaton az egykori vezérszurkoló, Komáromi Gábor halálának ötödik évfordulója alkalmából.

Nagy tömeget várnak

A torna koszorúzással kezdődik, a lefújást követően pedig a résztvevők együtt vonulnak át a Paks elleni idényzáróra. Dobrán Csaba, a főszervező Loki Szurkolók Egyesületének elnöke a Hajdú-bihari Naplónak beszélt az emléktorna programjáról. – A tavalyi tornához hasonlóan idén is tizenhat csapat vesz részt a Komáromi Gábor Emléktornán. A szervezőkön és a részt vevő alakulatokon kívül a Loki is képviselteti magát két csapattal. A DVSC Legends, illetve a kézilabda-szakosztály gárdája is pályára lép majd. A tornát a nevezési díjakból finanszírozzuk.

„A rendezvény teljesen nyilvános lesz, ezért mindenkit arra biztatunk, ha teheti, jöjjön el szurkolni.”

– A program reggel kilenc órakor, a Komáromi Gábor-emlékoszlop megkoszorúzásával kezdődik a Hódos Imre Sportcsarnok előtti parkban, ahol minden csoport és vendégcsapat megjelenik majd. Dunaújvárosból, Hódmezővásárhelyről és Kolozsvárról is érkeznek futballgárdák. Ezután kezdetét veszi a torna, és úgy tervezzük, hogy a délután háromkor megrendezett döntő végeztével – a kilátogatókkal közösen – együtt vonulunk át a Nagyerdei Stadionba, a Paks elleni kiesési rangadóra – mondta az elnök.

Komáromi Gábor a debreceni futball- és kézilabdaélet ikonikus alakjaként nagy szerepet játszott a DVSC sikereiben. A szurkolók minden mérkőzésen meg szoktak emlékezni elhunyt társukról, ez szombaton sem lesz másképp. A szervezők szeretnék, ha minél többen kilátogatnának az emléktornára. A labdarúgócsapat idei utolsó, sorsdöntő bajnokijára pedig külön koreográfiával is készülnek majd.

PSZ

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában