kézilabda

2020.04.30. 10:54

Oguntoye szerint nagyon jó közösség jött össze a Lokinál

A távozó hálóőr többet várt magától, és sajnálja, hogy nem végig Köstner Vilmos volt az edzője a DVSC-nél.

Fotó: dvsckezilabda.hu

Ogu, mint arra a klubhonlap cikke emlékeztet, 2018 nyarán érkezett Debrecenbe, s nem került ismeretlen közegbe, hiszen jó néhány játékossal játszott korábban egy csapatban: Bulath Anitával, Kovács Annával és poszttársával, Triffa Ágival együtt nyertek EHF-kupát a 2015/16-os szezonban.

„Nagy reményekkel érkeztem a DVSC-hez, és nem titok, hogy többet vártam magamtól, mint ami összejött ebben a periódusban”

– értékelte saját produkcióját a kiváló kapus a dvsckezilabda.hu-nak. „Vannak az életben olyan időszakok, amikor nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy azt az ember eltervezi, ez ilyen volt. Külön sajnálom, hogy a rendkívüli helyzet miatt így lett vége ennek a szezonnak, hiszen nagyon közel voltunk a negyedik helyhez, igaz, még sokat kellett volna tenni azért, hogy ez megvalósuljon. Szerettem a csapatot, nagyon jó közösség jött össze a Lokinál, szerettem Köstner Vilmossal dolgozni. Vili bá’ kemény edző, de nagyon érti a dolgát, igazából azt sajnálom, hogy 2018 nyarán nem vele kezdhettem el a közös munkát” – fűzte hozzá

Bár Oguntoye Vikiben maradt hiányérzet, azért akadtak szép pillanatok a kapus debreceni korszakában. A legemlékezetesebb talán a DVSC Schaeffler utolsó EHF-kupa-csoportmeccse, a Banik Most–DVSC Schaeffler találkozó volt, amikor a hajrában több bravúrt is bemutató Oguntoye tíz másodperccel a mérkőzés vége előtt 29–28-as debreceni vezetésnél kivédte Petra Manaková hétméteresét, így a csapat győzelemmel búcsúzott a sorozattól.

„Az a meccs, az a védés jót tett a lelkemnek”

– idézte fel a csapatot Csehországba is elkísérő szurkolóknak nagy élményt jelentő hárítást Ogu.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában