Davis Kupa

2020.02.25. 11:55

David Goffin nem jön Debrecenbe

David Goffin, a belgák legjobbja nem lép pályára a magyar válogatott ellen a tenisz Davis Kupa jövő heti, debreceni selejtezőjében.

Belgium's David Goffin returns the ball to Canada's Vasek Pospisil during their semi final tennis match at the Open Sud de France ATP World Tour in Montpellier, southern France, on February 8, 2020. (Photo by Pascal GUYOT / AFP)

Fotó: AFP

A magyar szövetség (MTSZ) keddi tájékoztatása szerint a világranglistán tizedik Goffin távollétében a vendégek a Kimmer Coppejans (152.), Ruben Bemelmans (226.), Arthur De Greef (331.), Joran Vliegen (párosban 39.), Sander Gille (párosban 46.) ötössel érkeznek a Főnix Csarnokba.

A magyar csapatban a korábbi híreknek megfelelően vállalja a szereplést a két éljátékos, Fucsovics Márton (70.) és Balázs Attila (79.). Rajtuk kívül Piros Zsomborra (402.), Marozsán Fábiánra (524.) és Nagy Péterre (530.) számít Köves Gábor szövetségi kapitány.

A jövő pénteken és szombaton sorra kerülő debreceni párharc győztese a világ legjobb együtteseivel küzdhet meg a novemberi, 18 csapatos madridi DK-döntőben.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában