röplabda

2020.01.01. 12:23

Záróvacsorán köszönt el 2019-től a DSZC-Eötvös DSE

Eddig egy bravúrgyőzelmet szerzett az NB I.-es csapat.

Fotó: DSZC-Eötvös DSE

December 30-án a Reskontó Étteremben tartották az NB I.-es felnőtt csapat évzáró vacsoráját – tudatta közleményben a klub.

Szombathy András edző a délutáni edzésen még 2019-ben utoljára megdolgoztatta a csapat játékosait, majd az egyesület vezetői, edzői és a felnőtt csapat keretéhez tartozó játékosok közösen búcsúztak egymástól és az óévtől. A 2019-es esztendő volt az eddigi legsikeresebb év az egyesület életében.

A szép emlékek felidézése után számot vetettek az idei bajnokságokról is. Az utánpótlás csapatok közül az U13-as és az U19-es együttes szépen szerepel, a többiek változó eredményeket értek el eddig. Az NB I.-es felnőtt csapat az igen erős mezőnyben a vereségek mellett eddig egy bravúrgyőzelmet ért el, a Gödöllői Röplabda Club ellen 0:2-es hátrányból tudott fordítani.

A finom vacsora elfogyasztása után elbúcsúztak egymástól az egyesület vezetői és a játékosok.

Sokáig nem kell nélkülözniük egymást, hiszen az U21-es csapat már január 5-én bajnoki mérkőzést játszik Kecskeméten, az NB I.-es gárda pedig január 11-én 15 órától a listavezető Szent Benedek Röplabda Akadémiát fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában