jótékonyság

2020.01.13. 15:45

Sportos összefogás Kiss Jánosért

A korábban játékvezetőként tevékenykedő 62 éves sportembert leukémia támadta meg.

Fotó: illusztráció, Shutterstock

Több, mint harminc éves játékvezetői múltra tekint vissza a körösszegapáti Kiss János. A labdarúgó sporit a 2001/02-es és a 2002/03-as szezonban is az NB III. Tisza-csoportjának legjobb bírójává választották. A sokak által ismert és elismert 62 éves sportembert sajnos a közelmúltban leukémia támadta meg, csontvelő-átültetésre vár. A kezelések, a gyógyszerek sok pénzt emésztenek fel, így egy jó barátja, Butt Sándor úgy döntött, megpróbál neki segíteni.

Január 18-án, szombaton 9 órától, előreláthatóan délután ötig 12 csapatos jótékonysági kispályás focitornát rendeznek Berettyóújfaluban, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. – Mindenki hozzáteszi a rendezvényhez, amit tud. Sokan összefogtak, például a csarnokot is ingyen használhatjuk, de lesz tombola és büfé is. Várjuk az érdeklődőket, ki lesz helyezve egy urna, ahova be lehet dobni az adományokat. A torna mellett licitálás is zajlik a Facebookon: többek között egy DVSC által felajánlott, és a játékosokkal aláíratott mezre, és egy, a magyar férfi futsalválogatott dedikálásával ellátott trikóra is lehet licitálni – mondta el Butt Sándor, akit kérdés esetén el lehet érni a 30/515-3537-es telefonszámon.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában