labdarúgó megye ii.

2019.11.16. 19:25

„Így elmenni téli pihenőre...”

Három mérkőzést játszottak a Megye II. déli bajnokságának 13. fordulójában szombaton.

Fotó: Kovács Péter

Fotó: KOVACS PETER

Báránd KSE–Konyári SE 1–3 (1–0)

50 néző. Vezette: Hajdú I. (Török Cs., Katona L.)

Báránd: Varga Z. – Szabó Zs., Pálmai Cs., Mogyorósi Z., Csóka G., Bodnár I. (Szigeti T.), Török Zs. (Vass R.), Szűcs L. (Nagy Z.), Mátyás A., Taricska G., Kiss T. Edző: Bodó Lajos.

Konyár: Makula I.– Lakatos R., Csuka Zs., Tamási G., Tamási S, Bakk I. (Czibere B.), Mészáros K. (Rézműves K.), Lakatos G., Horváth Gy., Horváth Á., Urbán P. Edző: Czibere Tibor.

Gól: Csóka G., illetve Lakatos R., Mészáros K., Urbán P. Jók: mindenki, illetve mindenki Ifi: 1–1.

Bodó Lajos: Sajnos nem sikerült nyernünk, de úgy gondolom, hogy az egész mérkőzésen egyenrangú ellenfelei voltunk a konyáriaknak, mely szerintem a déli csoport legerősebb csapata. Elkövettünk pár apró hibát, melyet az ellenfelünk könyörtelenül kihasznált, de volt tartásunk és végigküzdöttük a mérkőzést és én ezt nagyra értékelem. Köszönöm a segítségét mindenkinek, aki segített nekünk a bajnokság során. Jó pihenést kívánok a téli szünetben minden csapatnak.

Czibere Tibor: A mérkőzés elején meglepett minket a hazai csapat. Nagyon jó játékot produkálva, agresszívan, letámadva a csapatomat és megérdemelten szerezték meg a vezetést és azt tartották is az első félidő végéig. Szünetben átbeszéltük a javítani valókat és a második félidőre úgy mentünk ki, mintha akkor kezdődött volna a mérkőzés. A csapat 5 perc alatt a maga javára fordította a mérkőzés állását és utána azt már nem engedtük vissza a kezünkből. Szeretnék gratulálni a csapatomnak a féléves teljesítményének és minden bajnokságban szereplő csapatnak, játékosoknak, edzőknek szeretnék kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánni.

 

Nádudvari SE–Blondy FC Esztár 2–3 (2–1)

50 néző. Vezette: Orosz J. (Haga S., Péter A.)

Nádudvar: Pikó M. – Somogyi R., Szabó T. (Mónus R.), Forgó S., Cseke Zs. (Bodnár N.), Nagy S., Székely Z. (Kiss A.), Nagy G. (Varga D.), Czirbusz B., Szabó S., Rásó P. Edző: Gere Csaba.

Esztár: Gurzó B. – Mándi L., Kun I., Tóth J., Halász B., Farkas T. (Vajas V.), Fekete B., Szilágyi Cs. (Sóvágó S.), Kádár B., Sándor D., Szabó l. Edző: Mándi László.

Gól: Forgó S., Székely Z. illetve Mándi L. Fekete B.(2) Jók: senki, illetve Fekete B. (a mezőny legjobbja), mindenki Ifi: 3–2.

Gere Csaba: Így elmenni téli pihenőre... Most négy hónapig várhatunk, hogy javítsunk a helyzetünkön. A mai mérkőzésen két ellentétes félidőt sikerült összehoznunk: az elsőben jól és eredményesen játszottunk, a másodikban pedig megvertük saját magunkat. Hihetetlen, hogy felnőtt (na jó, néhányan még 18 alattiak) emberek nem tudnak összpontosítani 90 percig. Egyedüli pozitívuma a napnak, hogy az ifivel megvertük a bajnokesélyes esztáriakat!

Vajas Vera: Ha a vicces oldalát nézzük: megint győztünk. Ha a komoly oldalát: a futballban nincs lehetetlen és ezt a mai napon a Blondy be is bizonyította. Köszönöm mindenkinek, aki kitart a csapat mellett, van ebben még. Hajrá Blondy, hajrá Esztár.

Nagyrábé Petőfi SK–Debreceni Sport Club 4–0 (0–0)

80 néző. Vezette: Puskás Z. (Hadházi I., Benedek Zs.)

Nagyrábé: Jónás B. – Varga D., Ötvös A., Szabó P., Gál M., Faragó B., Vincze Cs. (Jónás G.), Faragó L., Osváth Cs. (Balogh R.), Szabó B., Kovács A. Edző: Bende Tibor.

Debrecen: Nagy B. – Piros A., Kovács K., Molnár B., Tóth Cs., Győri A., Szabó B., Károlyi N., Kiss L., (Danó H.), Pocsai G., Fehér J. (Sipos I.) Edző: Nagy Róbert.

Gól: Szabó P., Faragó L.(2), Pocsai G.(ög) Jók: Varga D., Faragó B., Faragó L., Osváth Cs., illetve Pocsai G., Károlyi N., Molnár B. Ifi: 2–3.

Bende Tibor: Megfogyva bár, de törve nem, megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot egy sportszerű mérkőzésen. Ezt a győzelmet a múlt héten megsérült Kiss Csabának ajánlja a csapat. Kellemes téli pihenést kívánunk minden bajnokságon részt vett csapatnak.

Nagy Róbert: Első félidőben az általam kért dolgokat a srácaim fegyelmezetten betartották, amit megterveztünk az minden ült. De viszont a második félidőben minden borult. A második félidő alapján megérdemelten nyert a hazai csapat. Gólra törőbben játszottak, mint mi. Sajnos a végére elfáradtunk. További sok sikert kívánunk a Nagyrábé csapatának. Jó pihenést kívánunk minden játékosnak és edzőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában