futsal

2019.10.08. 18:56

Nem volt ellenszer ezúttal, kikapott az MVFC

A spanyol El Pozo Murcia nagy falatnak bizonyult a berettyóújfaluiak számára a BL-találkozón.

Fotó: Kiss Annamarie

Megkezdte a várt Bajnokok Ligája-szereplését az MVFC Berettyóújfalu együttese kedden este a Pálfi István Rendezvénycsarnokban, a házigazdák a Main Round 4. csoportkörében voltak érdekeltek. Az újfaluiak a spanyol El Pozo Murcia együttesével mérkőztek meg először. A kvartett másik két gárdája, a kazah Kairat-Almaty és az orosz SC KPRF a hazaiak meccse előtt csapott össze, és némi meglepetésre utóbbiak 3–0-ra nyertek.

Fotó: Kiss Annamarie

Jobban kezdtek

Az érdeklődést a versengés iránt tökéletesen jól mutatta, hogy telt ház jött össze a csarnokban, ami nem is csoda, hiszen az európai klubfutsal krémje érkezett a városba.

Sajnos a vendégek kezdték jobban az összecsapást, ugyanis Fernando góljával hamar vezetést szereztek.

 

Az időkérésnél jól lehetett hallani, hogy az újfalui vezetőedző azt kérte fiaitól, hogy ne tiszteljék túlságosan az ellenfelüket, azonban hiába, mert újabb spanyol gól következett Paradynski révén.

A fordulás után sem változott sokat a játék képe, Mezeinek nem kevés dolga akadt az újfaluiak kapujában.

Fotó: Kiss Annamarie

Az addig remekelő kapus aztán harmadszor is kapitulálni volt kénytelen, ugyanis a 28. percben Valerio lövése a lába közt a hálóba vágódott.

A harmadik találat sem szegte a kedvüket a hazaiaknak, akik mindent megpróbáltak, de továbbra is a spanyolok előtt adódtak a lehetőségek. Egy eladott labda után sakk-matt helyzet alakult ki, és Paradynski újabb gólt szerzett, majd nem sokkal később a vendég játékos ismét betalált.

A házigazdáknak nem sikerült szépíteniük, maradt a 0–5-ös végeredmény.

Az MVFC szerdán 18 órától ismét pályára lép: az orosz KPRF lesz Rábl Jánosék ellenfele.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában