vízilabda

2019.10.26. 14:31

Borkóstolókat tart a kapitány

Kovács Gábor nem csupán a medencék világában mozog otthonosan.

Fotó: Napló-archívum

Debrecen. Nem titok, a sportolók is emberek, és szeretett sportáguk mellett sok más is érdekli őket. Így van ezzel a DVSE vízilabdacsapatának kapitánya, Kovács Gábor is. A klub Facebook-oldalán olvasható sorozatban egyenként mutatják be az OB I.-es gárda játékosait. Nemrégiben került sorra az egri születésű Kovács Gábor.

„Kereskedelem–marketing szakon tanulok Gyöngyösön, és vízilabda-szakedzői végzettségem is van. Egri születésűként közel áll hozzám a bor szeretete, bortanácsadói végzettséggel is rendelkezem. Szabadidőmben szeretek a feleségemmel lenni, főzni, illetve különböző éttermeket felfedezni, új ízeket kipróbálni. Debrecenben sokat járunk a Békás-tóhoz a kutyánkkal. Barátainkkal borkóstolókat, gasztroesteket szoktunk tartani” – derül ki bemutatkozásából.

Érdekesség, hogy a DVSE-ben egy másik pólós, Kósik Soma is nagy borrajongó. „Amikor nem az uszodában vagyok, akkor szeretek a menyasszonyommal, Zsanival éttermekbe és borkóstolókra járni. Az életünkben fontos szerepet tölt be a gasztronómia, így próbálunk sok kulináris élményt gyűjteni együtt.”

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában