Döntöttek

2019.07.03. 20:49

Megvan a Loki új pályaedzője

Szalánczi Tamás hosszú évek óta DVSC utánpótlásában dolgozott, emellett felnőtt csapatoknál volt vezetőedző.

Fotó: dvsc.hu

Mint ismert, távozott a DVSC szakmai stábjából Bücs Zsolt, helyét a mai nappal Szalánczi Tamás vette át – írja a debreceniek hivatalos honlapja.

Az 59 éves szakember Sárospatakon született. Játékosként Diósgyőrben nevelkedett, majd Nyíregyházára került, mely csapattal az élvonalban is futballozott. Labdarúgói pályafutását Kabán fejezte be, ezt követően Sátoraljaújhelyen kezdett el edzőként dolgozni, rögtön sikerrel, hiszen csapatával megnyerte a bajnoki címet, és így az együttes feljutott az NB II-be. Később a Hajdúdorog edzője is volt, irányításával a gárda negyedik helyen végzett az NB III-ban, amely akkor nagy sikernek számított.

2002-ben került a DVSC utánpótlásához. Az U19-es csapattal 2005-ben bajnoki címet szerzett, ez a siker a klub történetének első aranyérme volt ebben a korosztályban. Ebben az idényben az év utánpótlásedzőjének választották.

Később volt a Balmazújváros felnőtt csapatának vezetőedzője is, irányításával a csapat 2012-ben feljutott az NB II-be. A klubhonlap cikke szerint nemrég végezte el az UEFA Elit Youth A képzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában