A helyszínen izgult

2019.06.05. 08:30

Lenyűgözte a négyes döntő Varsányi Nórát

A meccsek mellett jutott idő a helyi nevezetességek megtekintésére is.

Fotó: AFP / Ina Fassbender

Idén is Köln adott otthont a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének. A helyi sportarénában mindkét nap csaknem 20 ezren izgulták végig a hatalmas küzdelmet hozó összecsapásokat. A final fourra ismét rengeteg magyar szurkoló kísérte el a bakonyi sztáregyüttest; Debrecenből és a megyéből is több társaság kerekedett fel, hogy a helyszínen biztassa Nagy Lászlóékat. A szektorukat és a dóm előtti teret vörösre festő drukkerek között az éles szeműek felfedezhették Varsányi Nórát, a DVSC Schaeffler kézilabdázóját is.

Majdnem hibátlan

– Már a Veszprém–Flensburg meccsen is ott szurkoltunk a lelátón, és miután a fiúk túljutottak a németeken, elhatároztuk, hogy elmegyünk a négyes döntőre is. Baráti társasággal indultunk pénteken, és hétfőn jöttünk vissza. Remekül éreztük magunkat; persze hibátlan akkor lett volna, ha a Veszprém megnyeri a BL-t. Rengeteg magyar volt kint, és a közösségi oldalakon is láttam, hogy sok ismerős jelentkezett be Kölnből a hétvégén. Nóra elmondta, a körítés mellett a mérkőzéseket is nagyon élvezte, hiszen hatalmas volt az iram, és számos extra megoldást lehetett látni a pályán. – Nagyon sajnáltam Nagy Laciékat, hogy nem sikerült feltenniük a pontot az idényükre. A veszprémi táborban ültünk, szenzációs volt a hangulat, persze a döntő után minden magyar csalódott volt. A találkozók mellett volt lehetőségünk városnézésre is, megtekintettük például a dómot, és a barátok természetesen a megkóstolták a híres helyi sört is. Mivel én nem fogyasztok alkoholt, nekem maradt az üdítő – mosolygott a Nyüzi becenévre hallgató gyönyörű jobbszélső.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában