Komcsira emlékeztek

2019.06.29. 21:07

A négy esztendeje elhunyt vezérükre emlékeztek a szurkolók a focipályán

A Komáromi Gábor-emléktornát idén a kolozsvári drukkerekből álló együttes nyerte meg az Agráron.

Fotó: Kiss Annamarie

Az Ultras Debrecen és a Loki Szurkolók Egyesülete az elmúlt szombaton immáron negyedik alkalommal rendezte meg a Komáromi Gábor-emléktornát az Agrártudományi Centrum műfüves pályáin.

Ott volt a DVSC is

Mint arra sokan emlékezhetnek, négy esztendeje hunyt el a DVSC vezérszurkolója, Komáromi Gábor, akit 2015. június 26-án gázolt el egy autó Mikepércsen. Az orvosok mindent megtettek az életéért, de egy nappal később Komcsi a kórházban távozott az élők sorából.

Az ő emlékére tornát szerveztek a cívisvárosi fanatikusok, a most negyedik alkalommal megrendezett eseményen tizenhat csapat vett részt: a debreceni gárdákon kívül itt voltak a fehérvári, a kolozsvári, a hódmezővásárhelyi és a dunaújvárosi drukkerek is. Ugyancsak tiszteletét tette a tornán a DVSC dolgozóiból, és egykori játékosaiból – rúgta a bőrt Bücs Zsolt, Kerekes Zsombor, Sándor Csaba és Dombi Tibor is – összeállított csapat, valamint a címvédő DVSC Schaeffler női kézilabdacsapatához (amelyhez Komcsi az édesapja, Komáromi Ákos által a legjobban kötődött) tartozókból álló gárda. Mint megtudtuk, ezúttal nem tudott eljönni a két baráti szurkolótábor csapata, a németországi Bielefeld, illetve a lengyelországi Stal Rzeszów alakulatai.

A foci előtt, szombat reggel a társak a Hódos Imre Rendezvénycsarnok előtti emlékparkban fejet hajtottak, és megkoszorúzták Komáromi Gábor emlékoszlopát.

A tornát a kolozsvári szurkolókból álló együttes nyerte meg, de ezúttal tényleg igaz volt, hogy nem a győzelmen, hanem a részvételen, a megemlékezésen volt a hangsúly.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában