Videóval

2022.06.21. 13:30

Nincs megállás: új zenék és koncertek Vavra Bencétől

Debütált a Paloznaki Jazzpiknik fesztiválhimnusz, amit többek közt Vavra énekelt fel.

Vavra Bencének idén nyárra már betelt a naptára, a pihenés bele sem fér | Forrás: MW-archív

Jubileumi Jazz­pikniket tartanak idén Paloznakon (Veszprém megye), melynek megkoronázásaként a szervezők felkérésére valamennyi előadó közösen elkészítette a rendezvény himnuszát. A zene benned című számot vasárnap mutatták be, melyben megyénkbeli kötődésű zenészt is hallhatunk énekelni. 

– A dal üzenete a zene segítő ereje, és most különösen aktuális, bár a szöveg egy része már a koronavírus-járvány kitörése előtt megvolt. A dalon Gerendás Dani producerrel kezdtünk el agyalni, a zenei alapötletet Delov Jávor művészeti vezető hozta – mondta Szepesi Mátyás, a Random Trip menedzsere, az idei fesztiválhimnusz szövegírója az MTI közlése szerint. A dalt Dárdai Blanka és Vavra Bence énekelte fel. 

Most alkot 

Vavra Bence, a debreceni kötődésű énekes nyerte a Sztárban Sztár nyolcadik évadát, azóta pedig, mint kiderült, számára sincs megállás. A Napló érdeklődésére elmondta, a műsor vége óta is folyamatosan dolgozik, ami persze egyáltalán nincs nehezére, voltaképpen neki már áprilisban megkezdődött a nyári szezon. Egymást érik a koncertek, az új dalok feléneklése, így egy pillanatig sem unatkozik. – Nagy megtiszteltetés, hogy jómagam is közreműködhetek a fesztiválhimnuszban, ugyanis a Paloznaki Jazzpiknik közel áll a szívemhez.

A dal pontosan azt az életérzést adja át, amit a kikapcsolódni vágyók a helyszínen megtapasztalnak. A legjobb borok mellett fantasztikus a társaság, és persze a zenék is

– fogalmazott Vavra Bence. Hozzátette, idén nem tervez nyaralást, ám nem azért, mert nem hiányzik neki a pihenés, egyszerűen most másra összpontosít. 

– A mostani szezon leginkább a kreativitásról, alkotásról és a koncertekről szól, a pihenés még várat magára. Már betelt a naptáram, most nincs egyetem se, így tudok összpontosítani magamra és a terveimre. Az a célom, hogy minden energiámat beletegyem a zenébe, az írásba, és minél több emberrel tudjak együtt dolgozni – tette hozzá az énekes, akinek az elkövetkezendő hónapokban az lesz a kikapcsolódás, hogy részt vesz néhány legénybúcsún.

NE 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában