Szokatlan koncert

2022.06.10. 10:52

Debreceni énekestől volt hangos az egyik fővárosi piaccsarnok – Videóval

Dorogi Péter és Balázs Ádám adták az aláfestést a zöldség- és gyümölcsválogatáshoz.

Forrás: YouTube / DOROGI

Az Intim Torna Illegál Vágjál lyukat a kádba című dalát adta elő az együttes korábbi frontembere, Dorogi Péter a Mindenki című Oscar-díjas film zeneszerzője, Balázs Ádám zongorakíséretében nemrég az egyik fővárosi piacon, a vásárlók legnagyobb örömére. A debreceni születésű Dorogi és partnere a Fény utcai csarnok közösségi zongorájára csaptak le pár perc erejéig, láthatóan azért nem a legforgalmasabb időszakban, de így is akadt hallgatóságuk.

Mint ismert, az Intim Torna Illegál feloszlása után a frontember DOROGI néven alapított új zenekart, ennek a tagja Balázs Ádám is. A csapat szeptember 14-én ad egész estés koncertet Budapesten. – Rengeteg fiókban maradt zenei ötleteimet meg tudom most valósítani, és az újrakezdésnek köszönhetőn olyan kiváló zenészekkel állhatok színpadra, akikkel eddig nem volt lehetőségem – nyilatkozta még februárban a váltásról a többszörös platina- és aranylemezes Dorogi Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában