Videóval

2022.05.18. 18:01

Az év egyik legfontosabb fellépése előtt áll a debreceni zenekar

A Kelet Brass Band zenekar idén Bécsben is zenél majd.

A Kelet Brass Band végigzenéli az idei szezont | Forrás: Kelet Brass Band-archív

A debreceni Kelet Brass Band zenekar közel hat éve, hogy ott van szinte minden nagyobb megyénkbeli eseményen, és persze a debreceni szabadtéri programokon is rendre találkozhatunk a formációval. A hat főből álló együttes saját dalain kívül örökzöldeket és mai modern slágereket szólaltat meg különleges hangszerein.

Koi Gergő, a Kelet Brass Band megálmodója lapunknak úgy fogalmazott, számukra a 2022-es év egy áldás, főleg az elmúlt esztendők után.

A járványidőszak alatt sajnos mi is leálltunk, nem voltak fellépéseink, ám ez idénre teljesen megváltozott. Már április végén elkezdődött a szezon, rengeteg felkérésünk van, ami boldogsággal tölt el mindannyiunkat

– emelte ki a zenekar alapítója. Hozzátette, a mostani hatos felállás az igazi, sokkal inkább szólisztikusabbak, mint évekkel ezelőtt. 

Mint elmondta, kicsik és nagyok egyaránt kedvelik a zenéjüket. – Bevallom, nem gondoltuk, hogy idáig juthatunk. Ennyien megszeretnek bennünket, nagyon jó érzés ez számunkra. 2022 egyik legfontosabb fellépése a bécsi lesz, egy igazi Brass Band fesztivál. Nagyon igényes környezet, több ezer embernek fogunk zenélni: már nagyon várjuk! – mondta. Kiemelte, a közönség ugyanúgy tombol a saját zenéjükre, mint a régi nagy slágerekre, voltaképpen ez az, amiért minden színpadon töltött pillanatot imádnak.

NE 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában