Videóval

2022.02.08. 10:21

Dalban mondja el a debreceni zenekar, mennyire frusztráló a mindennapi bevásárlás

Forrás: YouTube / ATOM

A 2018-ban alapított Atom debreceni punkrockzenekar két nagylemez és számos klip után új videóval jelentkezik. A Váratlan árucikk a csomagoló területen címet viselő dal a szupermarketek önkiszolgálói ellen indít hadjáratot. Mindenkinek szól ez a dal, akit dühített már fel önkiszolgálós vásárlás a boltokban – írja portálunknak is elküldött közleményében az együttes.

Hozzáteszik: a csapat elkezdte a munkálatokat a harmadik lemezén is, és új próbaterembe költöztek a tavalyi évben. Az új videó forgatása már az új próbateremben zajlott, Dodi volt az operatőr és vágó, Tomster, a zenekar dalszerző-énekes-gitárosa pedig az utómunkáért felelt.

 

Terveik kapcsán óvatosak, hiszen eddig a 2022-es év sem biztató koncertek terén, így a csapat inkább az új dalok munkálataira fókuszál. A fellépésekkel viszont, amit lehet, megragadnak idén is, ahogy tették ezt tavaly budapesti, debreceni vagy berettyóújfalui koncertjeikkel is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában